fredag 14. april 2017

Påskepynt på trappa

Litt påskepynt er det morsomt å lage til å ha på trappa. Det er hyggelig både for oss som bor her, påskegjestene og de som går forbi. Sola skinner igjen i Trøndelag etter noen dager med skikkelig kaldt og vått vær. 

Stemor og påskeliljer kler hverandre og begge tåler litt frost - og er like fine!

Påskeliljer som du kjøper ferdig drevet i butikken, kan leve videre, hvis du graver dem ned i et bed i hagen etter at de har blomstret av.

Vårlyng (Erica carnea) er en dvergbusk i lyngfamilien. Den liker seg best utendørs og tåler frost. Den liker ikke å tørke, så jeg vanner den litt omtrent tre ganger i uka. Det er spesielt viktig huske på når den som her, står under tak!

4 kommentarer:

 1. Hei. Koselige bilder. Påskeliljene mine blomstrer ikke enda. De kommer nok. Her er det fint vær i sola, men i skyggen er det iskaldt. Og det er meldt snø. April kan være lunefull. Ønsker deg fortsatt fin påske.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne-Lise! Her på Uthaug blomstrer påskeliljene overalt i hagen, men jeg kan ikke huske en kaldere april noen gang! Sola varmer heldigvis om dagene, men nettene ligger på 0 grader. Håper det snur snart :) Hilsen Lillian

   Slett
 2. Så flott du hadde plantet til påske på trappa di.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Turid! Så hyggelig at du likte det :) Hilsen Lillian

   Slett