tirsdag 19. desember 2017

Amaryllis i en isdekorasjon

Det er ikke vanskelig å lage is-dekorasjoner - og det blir riktig lekkert! Det har vært snø og kaldt en periode, men nå regner snøen bort, så da smelter nok dekorasjonen min også!

For å lage dekorasjoner i is, trenger du en plast- eller metallbøtte. Det er fint om bøtta er litt videre øverst, for da er det lettere å få dekorasjonen ut av bøtta når det er ferdigfrosset. Husk at du skal snu bøtta opp-ned når den er ferdig, så det du skal pynte med, må stå opp-ned i bøtta når du fyller den opp med vann. Sett på et lokk med hull i eller sett tape over bøtta for at det du dekorerer med ikke skal flyte opp før det er ferdig frosset. Hvis det er kaldt ute, kan du bare sette bøtta ut for å fryse den, hvis ikke, er fryseren en god løsning!

Delikat - ikke sant?

2 kommentarer:

  1. Hei Lillian. Dekorativt med islykter. Her er det for mildt. Ha det godt.
    Hanne-Lise.

    SvarSlett
  2. Så fin den var. Her er det sjelden kaldt lenge nok til å ha islykter, lurer på hvor lang tid den ville ha tatt på å smelte om jeg laget en og satt i fryseren og så satt den ut på julaften for eksempel. Kanskje jeg må prøve en gang. Ha en fin jul, hilsen Ingeborg

    SvarSlett